Foredrag & debat

Foredrag & debat

Navn Start Start tid Ugedag Sted Underviser  
Oplæg om "vandhaverne" 23‑09‑2021 17:00 Tor
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Frede Haukrogh taler om "vandhaverne. Arrangementet har fokus på det bæredygtige miljø og klimamålene.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 21251
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 23-09-2021 17:00
Mødegange: 1
Lektioner: 3
Undervisere:
Priser:
Kursuspris DKK 50,00
Foredrag om stress og søvn 03‑11‑2021 19:00 Ons Vestjysk Gymnasium
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Foredrag med Mikael Rasmussen ved Vestjysk Gymnasium.

Forskning viser klart og entydigt, at stress og søvnforstyrrelser hænger sammen som ærtehalm. ’Undgå stress og sov bedre’. Man kan med lige så god ret udtale: ’Sov bedre og undgå stress’. Hvad kommer først? Det kan være lidt ligesom hønen og ægget. Desværre viser det sig, at søvnforstyrrelser pga. stress for rigtig mange går hen og bliver et permanent problem, som efterhånden vokser til at blive det mest alvorlige problem. Derfor er det nødvendigt at adressere søvnen særskilt ved stress.  Dette foredrag sætter også fokus på den nyeste viden omkring ældre og søvn. Ofte skal der ikke så meget skal til, før end den ældre kommer ud af de uhensigtsmæssige sovevaner.  Få adfærdsændringer kan betyde, at søvnen bliver væsentligt forbedret.

20- 25% af den danske arbejdsstyrke arbejder om aftenen, natten eller meget tidlig morgen, og er derfor ekstra udfordret både på søvn og døgnrytmen.

Foredraget vil være en introduktion til søvnens gode egenskaber og deltagerne vil blive bekendte med, hvorledes en bedre søvn kan styrke dem både psykisk såvel som fysisk. Deltagerne vil få en dybere indsigt i, hvad søvnen gør ved dem og hvorledes en optimal søvn-cyklus i forbindelse med skifteholdsarbejde kan være medvirkende til et højere energiniveau i løbet af dagen. Helt konkret vil deltagerne modtage gode råd til at sove bedre og få mest muligt ud af deres søvn.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 21250
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 03-11-2021 19:00
Mødegange: 1
Lektioner: 4
Undervisere:
Priser:
Kursuspris DKK 100,00
dof